Dodati: Sobu 202, Br. 10, zgrada A, trg Binwang, pokrajina Binwang Road, Yiwu, Dћuћang, Kina

Tel: (+86) 579-85367827

Faks: (+86) 579-85930755

Mobilni: 15925970921 (+86)

Kakva App:+86 15925970921

Skype: aoxiang52168

E-mail: Perry@luckygoods.com.CN

Dom > О нама

О нама

Ииву Луцки Гоодс Рукотворина Цо, Лтд основана је 2009. године. Налази се у Ииву -у граду познатом по мартовској трговини марту, који је морденизовано тржиште.

Ми смо компанија специјализована за извоз различитих рукотворина. Наши главни извозни производи укључују

--- вјенчано вештачко цвеће

--- нормална декорација вештачко цвеће

---- свадбени цветни штанд

---- остали предмети који се користе на венчању

---- унутрашњи и украсни предмети

Осим изнад главних производа, наша компанија се ослања и на богату информациону и логистичку опрему за добар посао у куповини заступника за иностране купце. Само због добре локације у близини Ииву међународног тржишта, можемо пронаћи скоро све у другачијем квалитету с конкурентном ценом. Имамо способност да нађемо и купимо нешто за купца у Ииву.

Наши производи се извозе у Европу, југоисточну Азију, Блиски Исток, Асиију и друге земље. Наша компанија намерава да ради дугорочно пословање са купцима са лијепом ценом, квалитетним и професионалним услугама. Већина наших потрошача уживају у нашим производима и понављају наређења од нас.

Ми прво држимо "клијенте, кренемо напред" као нашу пословну филозофију, пружајући висококвалитетне услуге за све купце. Искрено се радујемо постати пријатељи и успоставити весело и дугорочно пословање са клијентима широм свијета. Добродошли на нашу веб страницу. Добродошли да нас контактирате. Ваше питање ће бити веома цењено!